Wat doen wij?

Beheer

Door de dynamiek binnen uw organisatie kan het voorkomen dat oproepsignaleringen, oproepgroepen of gewoon namen die in het telefoondisplay verschijnen, aangepast moeten worden.Via teleservice kunnen wij eenvoudig en van afstand uw systeem beheren.

Lees meer...

Ondersteuning

Met de service en dienstverlening van DIGIVEEM haalt u de garantie in huis dat uw apparatuur optimaal functioneert en blijft functioneren. Niet alleen op het terrein van de infrastructuur en apparatuur kunnen wij uw aanspreekpunt zijn, maar ook in het geval van onverhoopte storingen. 

Lees meer...

Efficiencyonderzoek

Onze ervaring heeft uitgewezen dat tekortkomingen die genoemd worden tijdens onze inventarisatiegesprekken, vaak voortkomen uit een niet of niet juist gebruiken van de aanwezige apparatuur. Bij de aanschaf is er meestal goed nagedacht over de gewenste situatie maar bij veranderingen in de organisatie wordt hier vaak niet meer bij stilgestaan.

Lees meer...

Infrastructuuraanvragen

DIGIVEEM kan voor u het aanvragen verzorgen van  ISDN, ANALOGE  en (X)DSL verbindingen. Ook VOIP ( bellen via internet ) is via ons aan te vragen. Voor u is het voordeel dat het gehele traject van aanvragen en het bewaken van gemaakte afspraken, door ons wordt overgenomen.

Lees meer...

Bekabeling aanleggen

DIGIVEEM is uw partner voor het aanleggen van uw universele bekabeling, geschikt voor zowel telefonie als uw computernetwerk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze databekabeling uitvoeren in CATEGORIE5E, CATEGORIE6 en glasvezel of een combinatie hiervan.

Lees meer...